Verdachte aangehouden na meerdere aanrandingen in Maarheeze

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – In Maarheeze werden op vrijdag 6 mei meerdere vrouwen aangerand. Dit gebeurde in en rondom een supermarkt aan de Smits van Oyenlaan. Een 27-jarige inwoner van Budel kon hierop direct worden aangehouden.

Aanhouding

Op vrijdagmiddag 6 mei ontving de politie een eerste aangifte van een aanranding in het centrum van Maarheeze. De aangeefster kon hierbij een duidelijk signalement van de verdachte geven. Op basis van meldingen die volgden kon bepaald worden waar de verdachte zich bevond. Agenten ter plaatse wisten de man met het gegeven signalement direct aan te houden.

Onderzoek

Op basis van de meldingen doet de politie verder onderzoek en spreken zij met slachtoffers en getuigen. Heb jij vandaag in deze buurt iets vergelijkbaars meegemaakt? Dan vraagt de politie je om dat bij de politie Oost-Brabant te melden. Mocht je over meer informatie beschikken, dan horen ze dat graag via 0900-8844. Vanzelfsprekend kan dat ook anoniem via 0800-7000.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie