Win kaarten voor RaadPop in Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Uitgelicht Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Op 27 en 28 mei aanstaande vindt op Sportpark de Bengele in Nederweert de zesde editie van RaadPop plaats. In samenwerking met RaadPop mogen we 2 x 2 gratis kaarten verloten onder de juiste inzenders van de prijsvraag.

Op het programma staan optredens van o.a. Rowwen Hèze, DeWolff, Son Mieux, Suzan & Freek, Rondé, Remme, Georgia Van Etten, Fever Of Life, The Pink Floyd Sound en The Bruceband. 

Voor meer info kijk op www.raadpop.nl en volg ze op Facebook en Instagram.

Prijsvraag

Beantwoord de onderstaande vraag. Onder de juiste inzendingen mogen we 2 x 2 gratis kaarten verloten op een festivaldag naar keuze.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

De winnaars zijn: T. Beelen en J. van Eijk


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 10 mei 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld de organisatie van RaadPop Nederweert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie