Dienst voor Oekraïense gasten

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Vocomotion

De vluchtelingen uit Oekraïne worden verwelkomt in Weert door de Broederschap. Voor hen wordt een bijeenkomst georganiseerd om kennis te maken met elkaar en met onze gemeenschap.

Gebedsdienst

Op zaterdag 14 mei van 10.30 tot circa 11.45 uur is er een mooie gebedsdienst in de St. Martinuskerk in Weert. Vader Sitko, een Oekraïens sprekende priester, zal voorgaan in de gebedsdienst. Vocaal ensemble Vocomotion, onder leiding van Har van Pol, zorgt voor passende gezangen. Iedereen is van harte welkom.

Ontvangst voor genodigden

Aansluitend aan de gebedsdienst zijn de Oekraïense gasten, de leden van hun gastgezinnen en de broeders en zusters van de broederschap uitgenodigd voor de lunch bij de zusters Birgittinessen in de Maasstraat. Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 13 mei opgeven via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie