Aanhouding na ongeval op N280 bij Kelpen-Oler

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – Voor de tweede keer vandaag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de N280 tussen Roermond en Weert. Ook hier bleek er sprake te zijn van alcohol in het verkeer.

Rond 14.20 uur was het misgegaan ter hoogte van de carpoolplaats bij de Kelperbrug. Op de kruising waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. De inzittenden, waaronder een baby, werden medisch onderzocht. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De twee betrokken auto’s raakten flink beschadigd en werden afgesleept door een berger.

Eén van de betrokken bestuurders werd aangehouden. Tijdens de blaastest bleek dat hij teveel alcohol had genuttigd. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau van Weert. De andere betrokkenen zijn opgehaald door een bekende.

Bekijk een video: https://youtu.be/LJgHU583hvg

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie