Bankjesproject in de wijk Keent

Plaats een reactie

Het is even wachten… maar dan heb je ook wat. Wijkbewoners en kinderen in de wijk Keent zijn gestart met het bankjesproject. De oude parkbanken worden opgeknapt waarbij diverse thema’s centraal staan.

Thema’s

De eerste bank is bijna klaar. Hierop is een collage te zien waar ’tijd’ het thema is. Er wordt nog gewacht op de harslaag die eroverheen komt om de collage te beschermen.

Het tweede bankje heeft als thema ‘diversiteit’. Kinderen hebben tijdens de straatspeeldag tekeningen gemaakt die worden overgeschilderd op het bankje. Dit vraagt nog enige creativiteit en verfwerk.

De bankjes ontbreken momenteel op de locaties, waaronder de St. Jozefslaan. Gelukkig zijn de wijkbewoners voor geen gat te vangen en hebben toch nog wat zitplaatsen weten te creëren tot de bank terug wordt geplaatst. Dat is nog eens denken in oplossingen.

Adoptie

De opgepimpte bankjes worden geadopteerd door diverse organisaties in Keent. Zij zullen zorgdragen voor het onderhoud. Zo ontstaat er een fleurige bankjesroute door de wijk waar mensen gezellig kunnen zitten en elkaar kunnen ontmoeten.

Nog even geduld… maar het komt goed.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie