Crossmoor Charity Cup wederom met grote opbrengst

Vrijdag 10 juni werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor (Domein Laurabos) in Weert voor het achtste jaar op rij een speciale golfdag gehouden met dit jaar als goede doel de Stichting Urgente Noden Weert (SUN).

SUN is de lokale afdeling van een landelijke stichting die zijn oorsprong vindt in 1914. Ondanks alle goede voorzieningen van onze welvaartsmaatschappij zijn er mensen die in een uitzichtloze situatie raken en in financiële nood verkeren. SUN geeft niet zomaar geld maar zorgt dat mensen via een hulpverlener een verzoek kunnen indienen om in natura dat te ontvangen wat ze nodig hebben.

Met een vol spelersveld werd een prachtige wedstrijd gespeeld met aansluitend een compleet en gevarieerd avondprogramma voor alle spelers en de vele gasten. Met onder meer een met prijzen beladen loterij en een veiling werd toegewerkt naar de eindopbrengst van deze weer bijzondere dag.

Rond de klok van 21.30 uur kon de voorzitter Crossmoor Charity Cup het totaalbedrag bekend maken en een cheque overhandigen aan de afvaardiging van SUN van maar liefst € 63.000,=.