Fietser ernstig gewond na botsing tegen slagboom in Maarheeze

Maarheeze – De hulpdiensten zijn donderdag rond 19.50 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Panweg in Maarheeze.

In Natuurgebied de Pan was een fietser tegen een slagboom was gebotst. De man fietste in gezelschap met zijn vrouw toen het bij de splitsing met de Pandijk mis ging. Door onbekende oorzaak had de fietser de wegversperring over het hoofd gezien. De man fietste er tegenaan, kwam ten val en raakte ernstig gewond.

De situatie was zo ernstig dat ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd opgeroepen. Normaal gesproken komt het MMT per traumahelikopter, maar dat was vanwege de weersomstandigheden deze avond niet mogelijk.

In het bijzijn van een trauma-arts werd de man gestabiliseerd en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.