Kermis in Tungelroy is van start gegaan

De jeugd van Tungelroy beleeft een leuk weekend want de kermis is van start gegaan in het dorp. Op het Sint Barbaraplein staat een echte familiekermis. Het is klein, maar fijn!

Kersverse wethouders Suzanne Winters en Lizbeth Steinbach mochten vandaag de openingshandeling verrichten. Ze aanschouwden de expositie die door de basisschooljeugd was opgezet. De bezoekers en wethouders mochten prachtige tekeningen en zelfgemaakte attracties aanschouwen. Als dank kreeg de jeugd was lekkers om te snoepen.

Ook de Baereliejers waren natuurlijk weer van de partij om de start muzikaal te omlijsten. Na de opening konden de kinderen meteen genieten van de draaimolen, de rups, eendjes vangen en de snoepkraam. Het eerste knuffelbeest was al heel snel in handen van een gelukkige kermisbezoeker.

Voor de volwassenen staat het bier koud bij Café de Hoêskmr Tungelder.

Bekijk een sfeerimpressie via: https://youtu.be/hnMOKUa2-vk