Limagrain doneert 500 euro aan AV Weert voor Frame Runners

Een bijzonder mooie geste maandag bij Wandelsport en Atletiek Vereniging Weert (AV Weert). Het bedrijf Limagrain Ingredients BV uit Weert doneerde maar liefst 500 euro ten behoeve van de Frame Runners in Weert.

Het bestuur van AV Weert was erg blij met deze bijdrage. De vereniging heeft de fietsen van de Frame Runners in beheer en dat betekent ook dat ze de onderhoudskosten moeten betalen. Tevens willen ze de fietsen voorzien van speciale banden zodat de G-sporters ook offroad kunnen fietsen.

Een framerunner is een speciale fiets met drie wielen, zonder pedalen en met een borststeun. Met deze sportieve loopfietsen kunnen jongeren en ook volwassen met een lichamelijke beperking vaak zonder hulp lopen en rennen.

De donatie komt tot stand door o.a. een medewerker van Limagrain. Naast de bevlogenheid bij zijn werkgever is hij ook zeer actief als vrijwilliger bij AV Weert.