MiniRok Festival 2022: nog 4 weken

Terug naar de roots, dat is waar MiniRok 2022 voor staat: de muziek centraal, gezelligheid en lekker eten en drinken.

Op vrijdagavond 15 juli spelen vanaf 20.00u de beste Tribute bands van dit moment die je op één avond Editors (by ReEditors), Pearl Jam (by Once) en Red Hot Chili Peppers (by Red Hot Chillinators) doen beleven als in hun beste dagen.

En op zaterdag 16 juli gaan de deuren om 17.00u open waar je kennis kunt gaan maken met de opkomende bands van dit moment. In wat wel echt gezegd mag worden de grootste variëteit aan muziekstijlen ooit op MiniRok gestaan: Little Hat opent MiniRok en maakt er gelijk een feestje van met hun sleazy, rockin & oldskool blues. Gevolgd door garage-punkrockers Bongloard, zodat iedereen ook weer gelijk wakker is om daarna weg te dromen bij de prachtige indiepop met een melanchonisch randje van Elephant. En dan begint het echte werk: HEISA is een van de nieuwe revelaties uit Belgie, onvervalste psychedelische noise- en math rock die garant staan voor een onvergetelijk MiniRok optreden waarna de mannen van Temple Fang MiniRok naar hogere sferen zullen gaan vervoeren. Onversneden dynamische, psychedelische space rock, uitgesponnen nummers en niet 1 maar 2
linkshandige gitaristen!

Entree is €15,00 per dag of koop op vrijdag een weekendkaart voor €20,00. Entree voor iedereen van 17 jaar en jonger is helemaal gratis op beide dagen.

Ze zien jullie allemaal heel graag op vrijdag 15 & zaterdag 16 juli op ons festivalterrein bij Sportpark “De Steinakker” in Stramproy.

Voor meer informatie ga naar: minirokstramproy.nl of word vriendjes met ze: facebook.com/minirokfestival