Nering Bögel Informatiecentrum heropend door de burgemeester

Nering Bögel klinkt bij velen bekend in de oren. Op tal van locaties in de wereld liggen o.a. putdeksels van het Weerter bedrijf in de infrastructuur.

Vandaag werd in het bijzijn van burgemeester Vlecken het nieuwe informatiecentrum van Nering Bögel aan de Graafschap Hornelaan heropend. Dit informatiecentrum wordt gebruikt om presentaties en trainingen te geven, klanten te ontvangen en ze exposeren hier een groot gedeelte van de producten. Nering Bögel maakt immers meer dan alleen putdeksels.

Tijdens de opening spraken directeur Richard Janssen en Rayonmanager Henrie Van Geneijgen hun dankwoord uit richting de medewerkers van het bedrijf. De burgemeester gaf in zijn toespraak aan dat het gemeentebestuur erg trots is op dit internationale bedrijf. Daarna volgde het officiele openingsmoment door middel van het doorknippen van een lintje.