Net aangekochte auto in brand na tankbeurt in Maarheeze

Maarheeze – De brandweer is maandag rond 21.20 uur gealarmeerd vanwege een autobrand bij verzorgingsplaats Groote Bleek aan de snelweg A2 bij Maarheeze.

Bij een personenauto was net na een tankbeurt bij het tankstation rookontwikkeling ontstaan. Een Wegenwacht-medewerker die aan de andere kant van de A2 stond (bij verzorgingsplaats ’t Haasje) zag de rookontwikkeling en ging poolshoogte nemen.

Toen de Wegenwacht-medewerker arriveerde kwamen de vlammen onder de motorkap vandaan. Intussen hadden de twee inzittenden de auto veilig weten te verlaten. De brand werd gedoofd met brandblussers. De toegesnelde brandweer doofde de autobrand definitief.

De auto was net ongeveer een uur op naam geschreven van de nieuwe eigenaar, zo blijkt uit de gegevens van de RDW. Helaas kan de nieuwe eigenaar niet genieten van zijn nieuwe Opel Vectra. De auto raakte zwaar beschadigd door de brand. De oorzaak is vermoedelijk een technisch mankement geweest.