Tweede prijs op het NK voor Elin Kasper uit Weert

Ingestuurde foto

Afgelopen zondag, 12 juni, regende het prijzen voor de vier Démoteams van DéDé Dance tijdens de nationale finale van danswedstrijd Shell We Dance Event in ‘Theater Junushof’ in Wageningen.

De vier teams van DéDé Dance wisten zich tijdens de voorrondes te kwalificeren voor de nationale Finale in vier verschillende categorieën. Alle groepen werden beoordeeld door een deskundige jury, op o.a. choreografie, techniek en presentatie. 

Voor het eerste in de geschiedenis van DéDé dance deed een démoteam mee in de categorie hiphop. Elin Kasper uit Weert wist met haar team D-revolution in deze categorie de 2e prijs in de wacht te slepen. Een prestatie om trots op te zijn.

Ook de andere demoteams vielen in de prijzen. Zo behaalden de teams D-Sparkle en D-Struction een mooie tweede prijs in de categorie freestyle & team D-Unique een derde prijs. Een topprestatie voor DéDé dance!