Politie brengt gezin naar vakantieadres na ongeval op N280 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – De hulpdiensten zijn maandag rond 17.15 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Rijksweg Zuid (N280) bij Kelpen-Oler.

Een auto wilde vanuit de Bosstraat de N280 oprijden, maar de bestuurster had een naderende auto, komende uit de richting van Baexem, over het hoofd gezien. Het kwam tot een botsing waarbij gelukkig niemand gewond raakte. Er was uit voorzorg wel een ambulance opgeroepen, mede omdat er twee kinderen bij betrokken waren.

In de Duitse auto die vanuit Baexem richting Weert reed zaten een vader en twee kinderen die onderweg waren naar vakantiepark De Weerterbergen in Weert. De politie stelde zich dienstbaar op en besloot om het gezin niet op straat te laten staan en naar het vakantiepark te brengen. De kinderen kregen ook een knuffelbeertje om van de schrik te kunnen bekomen.

Een berger kwam ter plaatse en heeft de beschadigde auto’s afgesleept door een berger. Ten gevolge van het ongeval ontstond er verkeershinder op de provinciale weg tussen Roermond en Weert.