Politie haalt man uit wadi

De politie kreeg dinsdagochtend rond 7.15 uur een melding van een persoon te water op de Onzelievevrouwestraat.

Bij de wadi aan de Sint Mathiasstraat / Onzelievevrouwestraat werd een man met een rollator aangetroffen door de politie. De wadi, waar bij hevige regenval water in stroomt, stond momenteel droog. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, had hier overnacht in het bijzijn van een decoratiehond. Agenten hebben de man uit de wadi gehaald en op een bankje plaats laten nemen.

Uit voorzorg was ook een ambulance gealarmeerd. Gelukkig was er niets aan de hand met de man. De ambulance kon vrijwel direct weer omdraaien. De politie heeft nog een gesprekje gevoerd en vertrok daarna ook. De man pakte z’n spullen bij elkaar en vertrok naar een andere verblijfslocatie.