Snoepfabriek tijdelijk ontruimd na rookontwikkeling

De brandweer werd precies om middernacht gealarmeerd vanwege een brand op het terrein van de snoepfabriek aan de Graafschap Hornelaan

In een gebouw was rookontwikkeling ontstaan bij de transformatorruimte. Het brandalarm was ook afgegaan. Het aanwezige personeel trad meteen kordaat op. De brandweer werd gebeld en de fabriek werd ontruimd.

Terwijl de medewerkers veilig buiten stonden ging de brandweer naar binnen om de situatie veilig te stellen. Naast een tankautospuit werd ook een hulpverleningsvoertuig met extra gereedschap aan boord opgeroepen.

Bluswerkzaamheden waren niet nodig. De situatie werd enkel gecontroleerd en gestabiliseerd. De exacte oorzaak is niet bekend. Niemand raakte gewond.

Bekijk een video: https://youtu.be/YdRckbWNGDo