Van Uffelen Mode is een blijvertje voor Weert

Er is nog een aanwinst de melden voor de Weerter binnenstad. Van Uffelen Mode vestigt zich namelijk permanent in Weert. Vandaag werden de deuren van de verbouwde winkel in de Muntpassage geopend.

Van Uffelen opende eerder een pop-up store in de voormalige winkel van Miss Etam. Zowel en winkelend publiek in Weert als de ondernemer achter Van Uffelen waren enthousiast over de aanwezigheid van de kledingzaak. Een blijvertje dus.

De winkel met een vloeroppervlakte van 600 vierkante meter werd onderhanden genomen en ingericht volgens het laatste nieuwe concept. Je vindt er zowel dames als herenmode. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren.

In de nieuwe winkel staat een super enthousiast team klaar om je te ontvangen en te helpen. Deze en volgende week krijg je ook nog eens 25% korting op de gehele collectie. De winkel in Weert is de 44e vestiging van Van Uffelen Mode.