Verkeersomleidingen vanwege Bospop

Algemeen Informatie Weert 5 reacties 3 min. leestijd

Om het verkeer van en naar Bospop in goede banen te leiden, wordt de Eindhovenseweg afgesloten. Dit gebeurt al tijdens de opbouw op zaterdag 2 juli 8.00 uur tot aan het opruimen op dinsdag 12 juli 17.00 uur. Je kan dan geen gebruik maken van deze wegen.

Het knooppunt Weert-Noord wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van het verkeer naar Bospop. Mensen die het viaduct oprijden, kunnen richting het parkeerterrein van Bospop rijden of worden doorgestuurd naar de A2 afrit 39 Nederweert. Je kan dus niet verder richting Weert rijden. Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 wordt omgeleid via knooppunt 39 Nederweert. Knooppunt 38 Weert-Noord kan wel gebruikt worden voor doorgaand verkeer richting Maarheeze of restaurant “De Wildenberg”.

Om jouw veiligheid te kunnen garanderen worden gedurende de op,- en afbouw van het festival de Riviereweg, Weijerkesweg en de Stienestraat tussen de Hoogbosweg en de Kuikenstraat afgesloten van donderdag 30 juni 07.00 uur t/m woensdag 13 juli 20.00 uur.

Verkeershinder

De verkeerslichten op de Ringbaan-Noord worden aangepast om meer verkeer vanuit Weert te kunnen verwerken tijdens de afsluiting. Dat voorkomt niet dat er verkeershinder kan optreden. Houd dus rekening met een mogelijke langere reistijd gedurende de afsluiting.

Fiets- en voetgangersoversteek

Van woensdag 6 juli 8.00 uur tot maandag 11 juli 12.00 uur kunnen fietsers en voetgangers niet oversteken bij de verkeerslichten Eindhovenseweg – Hushoverweg. Deze oversteek is afgesloten om het verkeer van en naar het Bospop terrein in goede banen te leiden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het viaduct op de Floralaan.

Omleiding vanuit Weert

Verkeer vanuit Weert en omgeving richting de A2 zal omgeleid worden via knooppunt 39 Nederweert. Op de Ringbanen kunt u de vooraankondiging en de omleiding op de gele borden zien.

Mijd de spits

Tijdens de ochtendspits van woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8, maandag 11 en dinsdag 12 juli moet je langer wachten om de A2 te bereiken. Vrijdag 8 juli wordt sowieso een dag waarop er veel file zal staan rondom de A2. Je kan deze file mijden, door op andere tijden te reizen, alternatieve routes te kiezen, thuis te werken of de trein te pakken. Hiermee kun je jezelf veel fileleed besparen.

Vragen?

Op de website www.bospop.nl (onder informatie) vind je meer informatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties