Aanmelding muzikaal Huiskamerfestival gestart

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Meer muziek in Weert, dat klinkt goed! Op de derde zondag van oktober transformeren overal in Weert huiskamers tot intieme podia voor lokaal muzikaal talent. Geniet van de gastvrijheid van de Weertenaar en laat je verrassen door de muzikaliteit van het diverse aanbod dat de stad rijk is.

Huiskamerfestival Weert is hét evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse huiskamers, tuinkamers, mancaves en gezellige garages kunnen liefhebbers luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats.

Met het festival draagt Weert bij aan laagdrempelige kennismaking met de veelzijdige talenten van muzikaal Weert. Muzikanten worden in de gelegenheid gebracht zonder investeringen in allerhande presentatiezaken hun muziek aan publiek te laten horen. Anderzijds worden geïnteresseerden uitgenodigd te genieten van live vermaak in de eigen wijk, bij hun eigen buren en kennissen.

Meedoen

Enthousiaste Weertenaren kunnen zich vanaf nu opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Inschrijven kan tot en met 4 september 2022 via www.huiskamerfestivalweert.nl. Hierna buigt een gezelschap lokale muziekliefhebbers zich over een passende combinatie van muzikanten met locaties. Voor vragen vooraf kan contact worden opgenomen via [email protected].

Organisatie

Huiskamerfestival Weert is een initiatief van Sander Hoeben, popcoördinator van Weert, in navolging van het in 2019 succesvol georganiseerde Muziek bij de Buren. Het evenement wordt georganiseerd door Ambiance Events.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie