Auto op de kop na botsing op Roermondseweg

De hulpdiensten zijn maandag rond 17.25 uur gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Roermondseweg (N280) in Weert.

In de rijrichting van de Kelpen-Oler naar Weert waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De auto hadden elkaar geschampt en door de botsing belandde een van de personenauto’s op de kop op het naastgelegen fietspad.

Het ongeval gebeurde toen er een file stond op de Roermondseweg. Dit vanwege een goederentrein die stilstond nabij de spoorwegovergang. Het verkeer kon de spoorwegovergang niet passeren en zo ontstond er een file.

De bestuurder van de op de kop geslagen auto is medisch onderzocht in een ambulance. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurster van de andere auto kwam met de schrik vrij. De auto’s worden afgesleept door een berger.