Drie personenbusjes botsen op A2 bij Leende

Leende – Op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert heeft donderdagmiddag een verkeersongeval plaatsgevonden waar meerdere voertuigen bij betrokken waren.

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur in zuidelijke rijrichting. Drie personenbusjes kwamen met elkaar in botsing. In één van de busjes zaten tenminste zes personen. Uiteindelijk zijn twee personen overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Twee rijstroken werden afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd via de vluchtstrook om de locatie van het ongeval heen geleid. Het was ten tijde van het ongeval druk op de snelweg. Er ontstond in beide rijrichtingen een flinke file waardoor er een werd veroorzaakt door kijkers.

Eerder ongeval

Eerder vandaag botsten ook al twee auto’s en een vrachtwagen met elkaar op de A2 richting het zuiden. Dit ongeval gebeurde ter hoogte van de afrit Budel.