Gezellige braderie in Weert druk bezocht

Algemeen Uitgelicht Weert 3 reacties 1 min. leestijd

Vandaag vond in de Weerter binnenstad de jaarlijkse braderie plaats. Het werd een gezellig en druk bezocht evenement.

Deze editie van de braderie had in de weken voorafgaand aan het evenement de tongen los gemaakt. Dit omdat de braderie van een vrijdag naar een koopzondag was verplaatst. Maar de bezoekers die vandaag de braderie bezochten kon het niet deren. Ze kwamen alsnog massaal en omdat het zondag was waren er ook veel Belgische bezoekers te verwelkomen. Ook waren er veel mensen vanuit vakantiepark de Weerterbergen naar de Weerter binnenstad getrokken.

Op de braderie stonden marktkramen van zowel binnenstad-ondernemers als van marktkooplui. Het zorgde voor een mix aan producten die aan de man werden gebracht. Om wat meer sfeer en beleving toe te voegen was er dit jaar ook een speciale vinyl- en CD-markt en waren in diverse straten artiesten aanwezig die voor een vrolijke noot zorgden. Het enige wat nog gemist werd waren de buitenbarren bij de horecazaken. Desalniettemin zaten ook de terrassen overvol en was de sfeer uitstekend te noemen.

Bekijk een video: https://youtu.be/kCWjRA9CYKE


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties