Open Air dansfeest op de Markt

Komende donderdag vindt er geen Marktconcert, maar een heus Open Air dansfeest plaats in het hartje van Weert.

Velen zullen nog wel Open Air Salsa Club Weert in het geheugen hebben zitten. De laatste editie van dit zomerse dansevenement was in 2019. Het was toen alweer de 17e editie. De jaren daarna kon het vanwege corona niet doorgaan.

De organisatie is intussen overgenomen van Nico van den Broek. Hij heeft het stokje overgedragen aan de nieuwe organisatie. Op donderdag 4 augustus organiseert dansschool N-Flow Dance een nieuwe editie en hoopt daarmee deze mooie zomerse traditie voort te zetten.

Op deze dag zullen drie dansscholen die danslessen verzorgen namelijk N-Flow Dance, I’m Your Kizomba Teacher (geven les bij Dansschool Fresh) en Judith’s Dance Point. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Café De Gruyter.

Het evenement is gratis toegankelijk en het duurt van 18.30 tot 23.00 uur. De workshops beginnen al om 16.00 uur. Uiteraard zal er weer gezorgd worden voor een houten dansvloer en er is een schoenenstand aanwezig.

Tijdschema

  • 16.00 uur: Kids workshop 1
  • 16.45 uur: Kids workshop 2
  • 17.30 uur: Workshop Bachata Sensual
  • 18.00 uur: Workshop Urban Kiz
  • 18.30 uur: Party time with DJ’s
  • 23.00 uur: Einde avond

Informatie kun je vinden via: https://www.facebook.com/events/431882185314213/