Selected by LIS in Hoogstraat geopend

Zaterdag 2 juli is Selected by LIS in het bijzijn van wethouder Suzanne Winters feestelijk geopend.

In de winkel aan Hoogstraat 9 worden voorgaande collecties afkomstig van de leukste boetieks uit heel Nederland aangeboden. Je vindt hier dameskleding, schoenen en accessoires voor een fractie van de originele prijs.

Wisselend aanbod

Momenteel hangt de winkel vol met onder andere de merken JOSH V, ALIX the Label, DWRS schoenen en nog veel meer. Zit er deze week niks voor je bij – loop dan snel nog eens binnen; door de grote toelevering kan het zo maar zijn dat je tijdens het volgende bezoek wel slaagt.

Tevens kunnen alle artikelen die online worden aangeboden op verzoek naar de winkel worden gebracht zodat je deze in het echt kunt passen. Het enige dat je hiervoor moet doen is een berichtje sturen via een van onze online verkoopkanalen en het hangt de volgende dag voor je klaar.

De winkel is woensdag t/m vrijdag geopend van 12.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Buiten openingstijden is online te shoppen via www.selectedbylis.com.