Swartbroek is klaar voor feestweekend met ‘hotpants’ en schuttersfeest

De tent en schietbomen staan klaar. Momenteel worden nog de puntjes op de i gezet zodat vanavond het feestweekend van schutterij St. Cornelius van start kan gaan.

Het feestweekend vindt plaats op de velden van RKSVV (Sportpark Molenzicht) en er wordt afgetrapt met de foute party genaamd ‘Hotpants’. Er zijn voor vanavond nog kaarten verkrijgbaar aan de dagkassa.

Voor 15 euro kun je genieten van een goeie sfeer en optredens van John Tana, Otto Wunderbar, Mike Kanders, Ed & Frans, Rick Hartman, Boer Martij en de enige echte DJ Sil. De organisatie is in handen van V.V. de Hêldje op Zök, dus 100% feestgarantie.

Zaterdag

Op zaterdag wordt het wat serieuzer, maar evengoed gezellig. Dan vindt het Persoonlijk Kampioenschap van Schuttersbond EMM plaats. Aanvang is om 10.00 uur. Aansluitend vindt om 16.00 uur het dorpsschieten plaats.

Parkeren kun je aan het Hennenstraatje. De ingang van het terrein is tegenover de parkeerplaats.

Zondag

Zondag vindt het schuttersfeest plaats. De aanvang van de marswedstrijden is om 12.30 uur. De officiele opening vindt plaats om 13.45 uur en de optocht om 14.00 uur.

De optochtroute is als volgt: Hennenstraatje – Coolenstraat (ook defilé) – Weystraat – stukje Kapellestraat – Reynkesstraat – Coolenstraat tot hoogte huisnr. 8 – via “oprit” naar Bertiliastraat – Genovevastraat – Eutropiastraat terug naar sportvelden.

Om 16.00 uur vinden de schietwedstrijden plaats. Zin om een kijkje te nemen? Doen! Iedereen is van harte welkom!