The Hillbilly Moonshiners uit Weert zet tent op z’n kop tijdens Zwarte Cross

Plaats een reactie

Vorig weekend vond festival Zwarte Cross plaats in Lichtenvoorde. Met ruim 220.000 bezoekers is het bij uitstek het grootste muziekfestival van Nederland, waar ook diverse grote (inter)nationale artiesten zoals Chef’Special, Dropkick Murphy’s en Kensington op het podium stonden.

Ook de band The Hillbilly Moonshiners uit Weert maakte hun opwachting. Gewapend met dansgroep Silly Girls, motoren en een flinke lading special effects werd de Mega Tent (de grootste overdekte stage van het festival) afgebroken!

Niet de eerste keer

Het is niet voor het eerst dat The Hillbilly Moonshiners optraden op Zwarte Cross. Liefst drie keer eerder trad de band op het festival op, en dit jaar werden daar twee nieuwe optredens aan toegevoegd. Naast een show in de Mega Tent op vrijdag, bracht de band ook een ode aan de Britse folkgroep Mumford and Sons in de Cover Tent op zaterdag.

Naar de Bosuil

Het is een drukke tijd voor The Hillbilly Moonshiners, die dit jaar onder meer nog gaan touren in Duitsland en optreden op bekende Nederlandse popfestivals als Dicky Woodstock (Steenwijkerwold), Tribute Fest @ Klokgebouw (Eindhoven), Wolfsberg Festival (Groesbeek) en St. Rosa Festival (Sittard). Op 3 december keert de band terug naar Weert voor een nieuwe editie van The Hillbilly Moonshiners & Friends in Muziekcentrum de Bosuil.

Bekijk de after movie: https://youtu.be/mZF_HjjeLt8

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie