Verkeersdrukte op Boshoven vanwege festivalverkeer

We zijn vanavond even jouw verkeersinformatiedienst. Op Boshoven is er namelijk sprake van filevorming. Als je vanavond een bezoekje wil brengen aan iemand op Boshoven kun je beter niet via de Princenweg komen.

Vanavond speelt Kings of Leon en dat zorgt ervoor dat er veel feestgangers tegelijk naar Weert komen. Het gevolg is langzaam rijdend tot stilstaand verkeer in de wijk Boshoven, voornamelijk op ‘Oud-Boshoven’.

Het festivalverkeer komt voornamelijk uit de richting van A2 Wildenberg / Budel en wil via de Geuzendijk, Princenweg, Boshoverweg en Hulsterdijk naar het parkeerterrein. Ook vanaf de Ringbaan-Noord komt er veel verkeer.

Het gemotoriseerd verkeer komt momenteel stil te staan op de Geuzendijk en op de rotonde Ringbaan-West / Suffolkweg-Zuid. Dus als je die kant op gaat, houd rekening met verkeershinder. Over enige tijd zal de file weer zijn verdwenen en kun je weer lekker als vanouds hobbelen over de drempels van de Princenweg.