Win een grote roze opblaas flamingo van DoaBuy

Algemeen Weert Winacties 2 min. leestijd

Winactie – Het is vandaag ‘Roze Maandag’ op de kermis van Tilburg. Maar de kermis in Weert laat nog even op zich wachten en je kan momenteel beter het verfrissende water opzoeken met een roze flamingo. Heb je er nog geen? Dan is dit wellicht de kans om er eentje te winnen. En nog geen kleintje ook.

WdG mag ter promotie van DoaBuy uit Weert drie mega roze flamingo’s verloten onder de mensen die het juiste antwoord geven op de onderstaande prijsvraag.

DoaBuy is sinds kort in Weert een webwinkel gestart met een aanbod van verschillende producten voor in en rondom het huis. Het bijzondere aan de webwinkel is dat mensen de bestelling niet alleen kunnen laten bezorgen, maar op werkdagen ook kunnen ophalen bij het magazijn aan de Havenweg 10 in Weert.

Wil je extra kans maken op zo’n roze opblaas flamingo? Via het Instagram-account van DoaBuy (https://www.instagram.com/doabuy.eu/) wordt er ook nog eentje verloot.

Mocht je niet in de prijzen vallen dan kun je altijd nog t/m 31 juli 2022 gebruik maken van de kortingscode ‘WdG10’. Met deze kortingscode krijg je 10% korting op je bestelling m.u.v de zomerdeals.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars hebben een bericht ontvangen.

De winnaars zijn:

  • I. Verbeek.
  • L. vanlaer,
  • D. Corbey.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 16 jaar. De prijsvraag duurt t/m 27 juli 2022 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met DoaBuy. De prijswinnaars dienen de prijs zelf af te halen (op vertoon van legitimatiebewijs). Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht