Omstanders redden jongeman uit het kanaal aan Noordkade

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten zijn maandag rond 16.40 uur gealarmeerd vanwege een persoon te water in Weert.

Tegenover de Passantenhaven was een jongeman in de Zuid-Willemsvaart terecht gekomen. De ambulancedienst, brandweer en politie kwamen ter plaatse voor de hulpverlening. Eenmaal op de Noordkade bleek dat de jongeman al door twee omstanders uit het water was gered, zo bevestigt een woordvoerder van de brandweer.

De brandweer hoefde verder niet in actie te komen. De persoon is overgedragen aan de ambulancedienst. De politie heeft zorggedragen dat de fiets van de jongeman gestald werd. De toedracht van het incident is niet bekend.

Bekijk een video: https://youtu.be/MxXRvpXNzdU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie