Auto frontaal tegen boom na botsing op Maaseikerweg

Op de Maaseikerweg in Weert heeft zaterdag iets voor 5.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een Audi reed vanuit het centrum richting de Ringbaan-Zuid en kwam in botsing met een Renault die richting het centrum reed. De Audi botste vervolgens frontaal tegen een boom. De klap was zo hard dat buurtbewoners er wakker van schrokken en rechtop in hun bed zaten.

De bestuurster van de Audi wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Ze werd voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de Renault kwam met de schrik vrij. Nadat de politie zijn gegevens had genoteerd brachten ze hem naar zijn werk.

De beschadigde auto’s zijn afgesleept door een berger. De brandweer assisteerde bij het veiligstellen van de voertuigen en het opruimen van de brokstukken. Vlak na het ongeval leek het alsof er rook uit de auto’s kwam. Dit betrof poeder dat uit de airbags was vrijgekomen.

Bekijk een video: https://youtu.be/ldABDYyf2Mg