Fiets 3-daagse Soerendonk 2022

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Soerendonk – Op dinsdag 16 augustus, woensdag 17 augustus en donderdag 18 augustus 2022 (tweede week bouwvak) wordt in Soerendonk alweer voor de 15e keer  een fiets 3-daagse georganiseerd.

De organisatie is in handen van het Sint-Jansgilde Soerendonk. Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. Deelnemers maken in drie dagen tijd kennis met de fraaie omgeving van Soerendonk. De routes zijn volledig uitgepijld en de fietsers ontvangen ook nog eens een routebeschrijving en een versnapering.

Afstanden

Voor deze fiets 3-daagse kun je kiezen uit drie afstanden, circa 25 km, 40 km of 60 km. De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Deze fietsroute zal je niet alleen door de Brabantse Kempen voeren maar je zal ook langs unieke locaties komen in de Peel en de Belgische Kempen.

Eigen tempo

De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin. Je kan in jouw eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als je wil. Picknicken op daarvoor aangelegde plaatsen, of zo maar langs de weg. Ook een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven

Inschrijven voor deze fietsroute is mogelijk op de dag zelf bij het startpunt van de route. Vertrek en einde van de fietsroute voor deze dagen zal zijn bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk gelegen aan de Groenstraat 3a 6027 PW te Soerendonk.

Starten voor de 60 kilometer is mogelijk tussen 9.00 en 15.00 uur, voor de 40 kilometer kan gestart worden tussen 9.00 en 17.00 uur, en voor de 25 kilometer kan gestart worden tussen 9.00 en 19.00 uur.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon voor drie dagen. Ook kan er elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan € 4,- per persoon. Kinderen t/m 10 jaar mogen gratis deelnemen.

Voor meer info: www.sint-jansgilde.nl of bezoek de Facebookpagina: www.facebook.com/sintjansgildesoerendonk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie