Gewonde bij ongeval met vier voertuigen op A2 bij Maarheeze

Plaats een reactie

Maarheeze – Update 11.52u – Rond 10.45 uur vond er opnieuw een verkeersongeval plaats op de snelweg A2 van Weert naar Eindhoven ter hoogte van Maarheeze. Een persoon raakte hierbij gewond.

In de staart van een file, die het gevolg was van een eerder ongeval, waren vier voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een vrachtwagen was achterop een auto gebotst. Twee passerende voertuigen, een auto en een bestelbus met aanhanger, raakten ook beschadigd.

De bestuurder van de auto die van achteren werd aangereden is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Alle andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Door het ongeval waren flink wat brokstukken op de snelweg terecht gekomen. Er werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een file tot aan Nederweert. De ANWB adviseerde de weggebruikers op de A2 om via Venlo om te rijden.

Update 11.41u: De ANWB verwacht dat de A2 bij Maarheeze pas rond 13.40 uur volledig kan worden vrijgegeven. Er moeten eerst bergings- en herstelwerkzaamheden plaatsvinden.

Update 11.52u: De snelweg is weer vrijgegeven.

Bekijk een video via: https://youtu.be/3A1GsrGrj54

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie