Twee dansacts Fresh bij Holland’s Got Talent

Maar liefst twee dansacts van Dansschool Fresh zijn de komende weken te zien bij het 13e seizoen van Holland’s Got Talent.

Komende vrijdag 2 september trapt breakdancer Seigo Boonen (10) uit Swartbroek de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent af met een solo act. Samen met zijn breakdance docenten bij Fresh maakte Seigo een knallende show voor zijn HGT auditie. De kersverse Nederlands Kampioen breakdance t/m 14 jaar, hoopt met zijn act andere kinderen te inspireren en te besmetten met het breakdance virus.

Het 28 koppige dansteam Fresh Family Crew zal op 16 september een flitsende dans choreografie vertonen op RTL4. Onder leiding van choreograaf Hilde Lambers maakten de dansers samen een speciale dans, als eerbetoon aan hun overleden en dierbare collega, vriendin en teamgenoot Roos van Gerwen (17).  

Dansschool Fresh was de afgelopen jaren al meer dan 20 keer te zien op Nationale en Internationale tv bij programma’s als Das Supertalent (Duitsland), Superkids, ZappLive, Koffietijd, RTL Live, Willem Wever, Everybody Dance Now en het NOS Jeugdjournaal.

In 2016 bemachtigden de Fresh Allstars in de eerste ronde het Golden Ticket én wisten ze het tot de finale te schoppen.

Ben jij ook benieuwd of Seigo en de Fresh Family Crew in de smaak gaan vallen? Kijk dan komende vrijdag, 2 september om 20.00 uur naar Holland’s Got Talent op RTL 4.


adbanner