Gratis smokkeltocht in Stramproy voor de jeugd

Algemeen Dorpen Swartbroek Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

In september staat er een groot evenement in de planning in Stramproy. Bij de Broekmolen zullen in totaal 10 buitentoneelvoorstellingen opgevoerd worden van het zelf geschreven en geregisseerde stuk “Euver de Grens”.

Maar! Er is ook een echte smokkeltocht voor tieners, van 10 -15 jaar, die zelf mogen smokkelen. Hoe spannend is dat. Als je in het donker, langs duistere bospaadjes, heel stilletjes, langs de commiezen moeten sluipen met koffie, zout of misschien wel levende biggen? Of wordt je pas opgewonden als je een piloot de grens moet overbrengen? Je kan het allemaal zelf beleven, als je in groepjes zo’n smokkeltocht gaat lopen. Gemaakt door KVW Stramproy, die wel weten wat spannend is voor kids van 10 – 15 jaar.

Deelname is gratis, maar vol = vol. Op 15, 20 en 21 september zijn de avondtochten (meest spannend) en op 17 en 18 september in de namiddag. Aanmelden kan via www.buitentoneelstramproy.nl. Of stuur een mail naar [email protected].

Voor mensen die liever een papieren aanmelding doen, dat kan ook. Lever in bij het secretariaat Boonenstraat 16 te 6039 GA Stramproy. Ze hopen in de tweede helft van augustus het rooster gevuld te hebben en iedereen te informeren. Want zoals gezegd: vol = vol.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie