Maak vrienden bij Join us

Algemeen Informatie Weert 2 reacties 3 min. leestijd

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich eenzaam. Voel jij je vaak alleen? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us. Ze brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. Naast de groepen die er al zijn in Weert, start Punt Welzijn in samenwerking met VVGi  een nieuwe groep in Weert voor jongeren in de leeftijd van 18-25 jaar.  

Wat doe je bij Join us? 

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig. Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen. Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.  

Drempelvrees 

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.” 

Kom erbij. Join us! 

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom. Je kunt jezelf aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis.  

Praktische informatie nieuwe groep

Join us Weert 18-25 jaar zal om de week op donderdag samenkomen, van 19.00 tot 22.00 uur, bij jongerencentrum Hangout (Vrakkerveld 2a in Weert).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties