Programma van eerste editie Bosseve vör Paol is bekend

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op 27 en 28 augustus a.s. vindt de allereerste editie plaats van Bosseve vör Paol aan het Vrakkerplein in Boshoven, een initiatief van VV De Herrieschöppers en schutterij Sint Oda.

Zaterdagavond om 18.30 uur begint de wedstrijd en zullen 20 mensen maximaal 24 uur op de paal zitten voor het goede doel: het Franciscus Hospice in Weert. Voor iedere paal is een geldbedrag gedoneerd. De palen zijn ca. 2,5 meter hoog. De paalzitter die het langst blijft zitten is de winnaar ‘vör Paol!’ en wint een rondvlucht over Weert.

Muzikaal vermaak

Naast het paalzitten zullen er diverse DJ’s en bands zorgen voor muzikaal vermaak op zaterdag zoals Opgeblazen (bekend van o.a. De Toreador) en 2THELOOSE.

Heilige mis in open lucht

Op zondagochtend 28 augustus vindt de Heilige Mis van Boshoven om 11.00u in de openlucht plaats en zal schutterij Sint Oda de Heilige Mis muzikaal opluisteren.

Ander vermaak

En uiteraard is er zondag ook veel entertainment: o.a. DJ El Rico komt optreden, het Stihl Timberteam komt demonstraties geven, kun je bijlgooien en organiseert schutterij Sint Oda het koningschieten met de grote buks. De Herrieschöppers zullen later op de dag een optreden verzorgen.

Kindervermaak

Voor kinderen is er ook volop vermaak, zoals een springkussen, een clown die figuurtjes maakt van ballonnen en er kan met de luchtbuks geschoten worden.

Om 18.30 uur zullen de paalzitters onder groot applaus van de palen gehaald worden en zal het uiteindelijk opgehaalde bedrag worden overhandigd aan het Franciscus Hospice. De band  Blizzert zal zorgen voor een gezellige en feestelijke afsluiting.

Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen. Meer info via https://www.facebook.com/bossevevorpaolwieert

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie