Schieten met de zware schutterijbuks tijdens Bosseve vör Paol

Tijdens het evenement Bosseve vör Paol zal komende zondag geschoten worden voor Koning(in) Bosseve vör Paol. Inschrijven kan vanaf 13.00 uur. Deze inschrijving is geheel gratis en de schoten uiteraard ook.

Zware buks

Wil je gewoon eens weten hoe het is om met de zware buks te schieten dat kan dat ook. Dan bedragen de kosten € 0.50 per schot en dit kan al vanaf 13.00 uur.

De leeftijd voor het schieten met de zware buks is vanaf 18 jaar en men is verplicht een geldig legitimatie bewijs te laten zien.

Alternatief voor de jeugd

Voor de leeftijd tot 18 jaar is er de kans om met een luchtdrukgeweer te schieten. Dit is geheel gratis. Schutterij St. Oda nodigt iedereen graag uit om uit eens te proberen om te schieten met een schutterijbuks.

De Drumfanfare zal op deze dag de openluchtmis opluisteren om 11.00 uur. Ook hier zal weer iets speciaals gespeeld worden. Mis deze kans niet. Dit alles zal plaatsvinden op en rond het Vrakkerplein / Kerkplein op Boshoven.