Wie wordt de nieuwe Dorpskoning van Laar?

Algemeen Dorpen Laar & Hushoven Weert Reageer 1 min. leestijd

Zondag 11 september wordt het schietseizoen wordt bij Schutterij St. Sebastianus Laar officieel afgesloten door middel van koningschieten voor de leden. Ook is er een apart schietwedstrijd om de titel ‘Dorpskoning’.

Iedereen kan hieraan deelnemen na het kopen van een donateurkaart รก โ‚ฌ 5,00. De Vrienden van St. Sebastianus en de deelnemers aan de loterij van de schutterij kunnen gratis deelnemen.

De kandidaten voor de titel Dorpskoning schieten op eenzelfde vogel als de leden van de schutterij. Naast de titel van Dorpskoning ontvangt de winnaar een blijvende herinnering en hij is jaar lang gratis aspirant lid van schutterij St. Sebastianus.

De middag begint om 13.00 uur met een optocht over Laar waarna de jubilarissen van dit jaar worden gehuldigd. De strijd om de koningstitels begint om 15.00 uur bij schutterslokaal de Hout bempt aan de Rietstraat op Laar.

Iedereen is van harte welkom. De foto de winnaars in 2019: Frank van den Boogaert koning schutterij; Sophie van Gent jeugdkoning; Dennis Vleeshouwers Dorpskoning.

๐Ÿ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

๐Ÿ“ฐ Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie