Win een cadeaubon van Richard’s Bar

Winactie – In de (verlengde) Beekstraat 87 ligt wat verscholen, Richard’s Bar. Zoals veel van de gasten aangeven: een typische English/Irish pub met een knusse ‘cosy’ uitstraling… alhoewel zij zichzelf een Whisky Bar willen benoemen. Established in 2018 draaien ze alweer een aantal jaartjes mee en hebben zo een warm plekje veroverd in het Weerter uitgaansleven.

Naast een ruime collectie whisky’s en gins, staat er ook exclusieve rum op de plank, welke allen ook in een proeverij of tasting kunnen worden besteld. Ook de vers gemaakte cocktails zijn een ware traktatie en de wijn / port kaart mag er ook zijn.
Met 8 speciaal-bieren op de tap, en ruim 60 bieren op de fles is er voor ieder wat wils.

Op de achtergrond vullen de warme klanken van lekkere Classic- en Blues rock, Folk en Americana in de diverse authentiek ingerichte kamers.

Tot slot: bij ‘avondvullend borrelen’ hoort vanzelfsprekend een ambachtelijke “Pub Food” kaart. Laat je eens verrassen door een originele Scottish Shepherd’s Pie, een real Irish Stew of een English fish & chips: voor de grote honger, maar vanzelfsprekend staan er ook andere mooie bites op de kaart.

Nieuw

Vanaf september is Richard’s Bar 7 avonden per week geopend, met een acoustic live music programma op iedere zaterdag.

Ook is er Iedere laatste donderdag van de maand een georganiseerde Whisky Proeverij, verzorgd door ‘Whisky ambassador’ Richard himself. Wat concreet betekent dat hij niet alleen veel van whisky weet, maar daar ook graag over verteld. Een keertje meemaken? Opgeven kan via de website www.richardsbar.nl.

Om dit heuglijke feit te vieren is er een prijsvraag. Hoeveel jaar bestaat Richard’s Bar? Diegenen die het juiste antwoord doorgeven maken kan op een cadeaubon van 25 euro te besteden bij Richard’s Bar. We mogen er in totaal vier verloten!

Prijsvraag

Deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 23 augustus 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Richard’s Bar in Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.