Win kaarten voor Stadsliefde XL

Winactie – Binnenkort vindt in Weert de XL-editie plaats van het Stadsliefde Festival.

Na een eerder geslaagde knusse editie dit jaar, pakt de organisatie nog eens uit. Deze keer met drie podia met verschillende muziekstijlen.

Eerder zou het evenement in het Fatimapark plaatsvinden, maar deze week liet de organisatie via social media weten dat het evenement op Centrum-Noord (bij de Stadsbrug) zal gaan plaatsvinden.

Dus: Zaterdag 3 september 2022 – Stadsliefde XL op evenemententerrein Centrum-Noord. Informatie en de link naar de kaarten kun je vinden via: https://www.facebook.com/Stadsliefdefestival.

Wil je kans maken op 3 gratis kaarten? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag. Onder alle juiste inzendingen mogen we 3 x 3 toegangskaarten verloten.

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 31 augustus 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van Stadsliefde Festival in Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.