Rick Hartmann wint eerste editie Bosseve vör Paol

Plaats een reactie

Na 24 uur op een paal te hebben gezeten voor het goede doel, was het zondagavond eindelijk zover. De deelnemers mochten weer naar beneden komen. Tijdens een feestelijke avond werden de winnaars bekend gemaakt.

Rick Hartmann, die namens Aod Bosseve op een paal zat, werd tot grote winnaar uitgeroepen. Naast eeuwige roem ontving hij een houten bokaal en mag hij een rondvlucht gaan maken boven Weert.

Aline Ingeveld (names Coenen Pelletkachels) werd tweede en Henrie van Geneijgen (namens Nering Bogel) werd derde. Zij en Rick hadden alle drie met geen voet de grond aangeraakt het afgelopen etmaal. Het was uiteindelijk een notaris die de nummer één, twee en drie bepaalden. Gezien de bijzonder goede prestatie mogen ook Aline en Henrie mee in het vliegtuig voor een rondvlucht.

Het Franciscus Hospice in Weert is eveneens een winnaar. Zij mogen € 5.468,- in ontvangst nemen. Dit geld werd opgehaald tijdens het evenement. En er was nog een grote verrassing. Ciska en Henk Barents verhoogden het eindbedrag naar € 6.000,-.

Komt er een tweede editie? Jazeker! Volgend jaar (19 en 20 augustus 2023) wordt er gezeten voor het Alzheimer Café. Er zijn zelfs al 15 palen gereserveerd. Er is nog plek voor vijf bedrijven.

Bekijk een video: https://youtu.be/7ikyCvkqqj0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie