Win kaarten voor Zomerfeest Fatima

Winactie – Het Fatimapark staat in het weekend van 26, 27 en 28 augustus in het teken van het Zomerfeest Fatima. Ter promotie van dit evenement mogen we 2 x 2 gratis kaarten verloten. En als bonus: bij elk toegangstickets zitten drie consumptiebonnen.

Programma

Op vrijdagavond zal voor de 39ste keer het zomerfeest om 19.00 uur van start gaan met het bekende Weerter duo Mieke en Petra gevolgd door Fever of Life. De toegang op vrijdag is gratis.

Zaterdag zullen de beste tribute-bands het podium betreden en klinken de welbekende klanken van ZZ-Top, The Police, The Beatles, Ed Sheeran en U2 door de tent. De zondag staat in het teken van Reagae: Dirty Undies, Skapishe, gevolgd door de beste tribute-bands van Doe Maar, UB40 en Bob Marley.

Het feestterrein, voorzien van diverse foodtrucks en kindervermaak, is op zaterdag en zondag geopend vanaf 13.00 uur.

Tickets

Tickets kosten € 10,- per dag (voorverkoop) en zijn verkrijgbaar bij Bufkes Weert, Slagerij Hermanns en online via https://eventix.shop/u6v2b6fx. Dagkassa: € 15,-.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop is te vinden via www.buurtverenigingfatima.nl.

Prijsvraag

Beantwoord de onderstaande prijsvraag. Onder de goede inzendingen worden 2 x 2 gratis tickets verloot. Bij elk ticket zitten 3 consumptiebonnen.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 14 augustus 2022 23:59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met de organisatie van Zomerfeest Fatima. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina. De winnaars krijgen per e-mail bericht van WdG.