Zomerfeest en zeepkistenrace op Laar

Algemeen Dorpen Laar & Hushoven Uitgaan 1 reactie 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Zeepkistenrace Laar

Op 13 en 14 augustus 2022 vindt op Laar een groot zomerfeest plaats. De activiteiten vinden plaats op het terrein van Bee-j Bertje aan de Rietstraat.

Zaterdag

Het programma van zaterdag 13 augustus zal ingevuld worden met live-muziek. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van twee bands. De lokale band Booze ‘N Blues zal de avond starten. Daarna zal coverband Unite als hoofdact op het podium staan. Zij zullen zorgen voor fijne hits, harde beats en de beste feestnummers.

Zondag

Op zondag 14 augustus staat dé zeepkistenrace van het jaar op het programma. Jong en oud kan hieraan deelnemen en fantastische prijzen winnen. De kwalificatie start om 13.00 uur. Je kunt het inschrijfformulier ophalen bij Bee-j Bertje. Inschrijven op de dag zelf is ook mogelijk.

De toegang is gratis op beide dagen. Het adres van de feestlocatie is: Bee-j Bertje, Rietstraat 28 te Laar.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie