Albert Heijn aan de Dries sluit de deuren

Albert Heijn aan de Dries gaat haar deuren sluiten. De supermarkt maakte vrijdag bekend dat ze op zaterdag 5 november voor het laatst open zullen gaan.

Albert Heijn had de vestigingen aan de Dries en Muntpassage in eigen beheer. Recentelijk werd bekend dat de vestiging in de Muntpassage op 7 november a.s. wordt overgenomen door de Heerschap Groep. De vestiging van de Dries wordt niet overgenomen en zal dus sluiten.

Op zaterdag 5 november kun je tot 14.00 uur nog terecht op de Dries, daarna sluiten de deuren. De vaste klanten reageren via Facebook bedroefd op de bekendmaking. Enkele reacties: “Wat ontzettend jammer, deze kleinere supermarkt is een echte buurtwinkel met vriendelijk personeel”, “Oh nee, was altijd handig voor de vergeten of tussendoor boodschapjes” en “Wat jammer. Fijn in de buurt met ontzettend vriendelijk personeel.”

De supermarkt verwijst haar klanten door naar de andere Albert-Heijn vestigingen: Albert Heijn Heerschap Moesel, Boshoven, Leuken en Muntpassage.