Heerschap Groep krijgt vierde Albert Heijn in Weert

De Albert Heijn in de Muntpassage in Weert gaat over naar ondernemer Stan Heerschap. Eerder dit jaar opende Heerschap Groep drie gloednieuwe Albert Heijn supermarkten in Weert.

Nu komt daar een vierde winkel bij. Inclusief de twee winkels in Nederweert en Heythuysen bestiert Heerschap Groep straks zes Albert Heijn-winkels.

De Albert Heijn-winkel in de Muntpassage wordt 7 november overgenomen door Heerschap Groep. De winkel blijft gewoon open en vanaf die datum is ook het volledige assortiment van Bakkerij Heerschap verkrijgbaar in de winkel.

Medewerkers

Medewerkers van de Albert Heijn in de Muntpassage worden stap voor stap meegenomen in de verandering en krijgen een warm onthaal bij hun nieuwe werkgever, het familiebedrijf van Stan Heerschap.

Samenwerking Albert Heijn en Heerschap Groep

Vorig jaar zomer maakte Heerschap Groep en Albert Heijn hun samenwerking bekend. Heerschap Groep ging eerder dit jaar al met vijf Jumbo- winkels over op de Albert Heijn-formule. Daarnaast zijn de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toegevoegd aan het assortiment Streeckgenoten van Albert Heijn.