Boudewijn Zenden helpt jeugd bij winkelwagen schieten

Update – Op de parkeerplaats bij Albert Heijn Heerschap Leuken vond zaterdag een uniek evenement plaats. Als aftrap van de sportplaatjesactie kon je vandaag deelnemen aan het winkelwagen schieten.

Speciaal voor deze gelegenheid was Boudewijn Zenden naar Weert afgereisd. De oud profvoetballer van onder meer FC Barcelona, PSV, Chelsea en Liverpool leerde de deelnemers de kneepjes van het vak en beantwoordde al hun vragen. Natuurlijk was er ook tijd voor een selfie en een handtekening.

Over de sportplaatjesactie

Vanaf maandag 12 september kunnen de inwoners van Weert, Nederweert en Leudal sparen voor de lokale helden en heldinnen van maar liefst 17 verschillende sportverenigingen. Bij de Albert Heijn Heerschap vestigingen kun je namelijk sportplaatjes van hen krijgen.

Sparen is heel eenvoudig. Bij elke besteding van €15,- aan boodschappen ontvangt de klant een setje sportplaatjes. Op deze manier is de actie heel laagdrempelig en is het eenvoudig om het album vol te krijgen. De actie loopt tot en met zondag 6 november 2022.

Winkelwagen schieten

Ter promotie van de actie kon je dus op de parkeerplaats winkelwagen schieten. Wie de hoogste score behaalde kon een gesigneerd shirt van het Nederlands Elftal winnen. Deze gelegenheid was voor jong en oud weggelegd, maar het was voornamelijk de jeugd die een balletje trapte. Natuurlijk waren ook de ouders aanwezig om hun kroost te supporten.

Update: Mocht je vandaag niet in de gelegenheid zijn geweest om een balletje te trappen, dan ben je zondag 11 september van harte welkom bij Albert Heijn Heerschap in Heythuysen (Sint Antoniusstraat 1a). Ook dan is Boudewijn Zenden van de partij (tussen 11.00 en 13.00 uur)!


Een fotobijdrage van Carlo van Hout