Budel gaat weer Offroad

Budel – Hou je van uitdaging, spektakel en ben je niet vies van een beetje modder Kom dan naar hét Offroad evenement in Budel op 7, 8 en 9 oktober!

Deze dagen komen 4×4 liefhebbers samen, op het hoofdterrein, aan de Ruilverkavelingsweg in Budel, om vrij te rijden over het parcours met hellingen, kuilen en bochten. Naast het hoofdterrein kunnen deelnemers routes rijden in de omgeving Cranendonck. Onderweg komen zij op terreinen waar ze de kracht van hun terreinwagen kunnen uitproberen.

Maar ook zonder terreinwagen is Offroad Budel de moeite waard te komen bezoeken. Er is een modderbak, waar 4×4 auto’s gaan proberen om zo goed mogelijk door te komen, worden er verschillende proeven gereden en is er een 4×4 markt te bezoeken.

Voor de jonge fans

Voor de jonge fans is er een gevarieerd activiteitenprogramma. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Zij kunnen daarentegen een activiteitenkaart of -krant kopen om stoere en creatieve activiteiten te doen. Zo kan er een hoge toren beklommen worden, kan gereden worden op een quad en mogen kinderen zelf een 4×4 auto knutselen. Uiteraard mag daar wat lekkers niet bij ontbreken.

Feesttent

Naast het 4×4 geweld is er een mooi programma samengesteld in de feesttent. Op vrijdagavond treedt de band “The Euros” op. Zij spelen de haringen uit de ten. DJ Hardy zorgt voor de verdere muzikale omlijsting. Op de zaterdagavond treedt de band “Anderkovver” op. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten. Tussen de optredens van de band feest DJ Frank Groenen. De zondagmiddag wordt muzikaal ondersteund door DJ Siem. Kortom: voor ieder wat wils op het programma van Offroad Budel!

Meer informatie

Het volledige programma van 7, 8 en 9 oktober, vind je op de website www.offroadbudel.nl. Heb je vragen of opmerkingen vul dan het contactformulier in.

Oogje in het zeil

Om Offroad Budel te kunnen blijven organiseren, is het belangrijk dat mensen zich aan de groene code houden en niet van de routes gaan afwijken. De organisatie controleert hier samen met handhavende partijen actief op. Je heb daarbij helpen. Zie je iets wat niet door de beugel kan? Meld dit dan op telefoonnummer (+31) 6 57550759 via WhatsApp of SMS, het liefst met een foto, kentekenplaat en inschrijfnummer van de overtreder.

Vrijwilligers

Stichting Offroad Budel is ontzettend dankbaar voor alle vrijwilligers die zich inzetten, voor, tijdens en na het evenement. Zelf Offroad Budel van achter de schermen meemaken? Schrijf je in als vrijwilliger door te mailen naar [email protected]