Burendag in de wijk Graswinkel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 17 september organiseert Wijkraad Graswinkel een burendag met activiteiten voor jong en oud. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur is het grasveld aan de Graswinkellaan dé plek om je buren te ontmoeten en deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten.

Zo staan er springkussens en een stormbaan, is er gratis koffie en thee beschikbaar en worden er diverse spelletjes gespeeld. Ook kun je tussen 13.30 tot 14.30 uur kijken naar een demo van Judith’s Dance Point en is er een meet & greet met de wijkagent. Buren die de handen uit de mouwen willen steken kunnen meedoen met een activiteit van het opruimteam en na afloop een welverdiend ijsje halen bij de ijsbus.

Meer informatie: https://www.facebook.com/WijkraadGraswinkel

burendag graswinkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie