Onvoorziene afsluiting brug Sluis Hulsen bij Nederweert

De brug over Sluis Hulsen – gelegen over de Noordervaart – in Nederweert is van dinsdag 20 september 09.00 uur tot vrijdag 23 september 16.00 uur en van 26 september 09.00 uur tot vrijdag 30 september 16.00 uur afgesloten voor wegverkeer.

De afsluiting komt onverwacht en is nodig vanwege onvoorziene omstandigheden bij het aanbrengen van afsluitmiddelen in de sluis. Een deel van het onderhoud kan aannemer Gelders Staalstraal- en Schildersbedrijf (GSB) niet vanaf het talud of vanaf de berm uitvoeren. Daarom is het nodig om de weg over de sluis bij Hulsen af te sluiten.

De Kanaalweg blijft open en de omleiding is beperkt. Om meer hinder te voorkomen wordt ervoor gezorgd dat de werkzaamheden klaar zijn voordat er 3 oktober gestart wordt met het onderhoud aan de Leveroysebrug. De geldende omleidingsroutes worden ter plekke met borden aangegeven.