De Collectebus van NPO Radio 2 maakt tussenstop in Weert

NPO Radio 2 zet zich sinds gisteren 14.00 uur een week lang in voor KWF Kankerbestrijding. Tot en met vrijdag 9 september 18.00 uur maken vijf dj-teams 100 uur radio voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek.

Vier dj-duo’s trekken een week lang door heel Nederland en maken overdag uitzendingen in en rond de NPO Radio 2 Collectebus. Het vijfde presentatieteam verzorgt de uitzendingen in de avond en nacht vanuit de studio in Hilversum.

Gijs Staverman en Ruud de Wild openden gisteren de actieweek bij het KWF-kantoor in Amsterdam. Vervolgens deed NPO Radio 2 Collectebus met de wisselende teams diverse plaatsen van Nederland aan.

Vandaag werd er ook een tussenstop gemaakt op de Markt in Weert waar de dj’s rond 18.00 uur uitstapten voor een bezoekje aan de vlaaistad. Eenmaal uitgestapt werd het presentatie-stokje overgedragen aan het duo Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof. Nadat ze hun warme maaltijd bij de SooS hadden verorberd gingen ze vanuit Weert verder het land in.

Via een QR-code op de bus, bij de dj’s of via nporadio2.nl en app van NPO Radio 2 kunnen luisteraars een donatie doen en ook meteen een liedje aanvragen. Via de website kun je ook de livestream volgen.

Bekijk een video van de aankomst: https://youtu.be/_S7k1MV77YQ